ZOEK INTERNATIONALE ZAKENPARTNERS MET BEHULP VAN DE EUREGIOLOCATOR

VKW Limburg en 4 collega-werkgeversorganisaties uit de Euregio Maas-Rijn ondersteunen actief elkaars leden-bedrijven tijdens en na de Corona-crisis bij de zoektocht naar partners in de logistieke ketens.

Ook jij kan gebruik maken van dit internationale netwerk van de SWE (Samenwerkingverband Werkgevers Euregio):

  1. Op de website www.euregiolocator.eu kan je gericht en gebruiksvriendelijk op zoek gaan naar betrouwbare zakenpartners in de Euregio. Dat zoeken gebeurt op basis van NACE codes, sector, geografische ligging of bedrijfsnaam. Een mogelijk verdere stap, het effectief contact met de relevante persoon in het betreffende bedrijf, wordt indien gewenst gefaciliteerd via het SWE. Wat ervoor zorgt dat dit eerste contact meteen een warm contact is en de verkennende gesprekken snel kunnen opstarten.
  2. Concrete vragen naar type partner, techniek of product kunnen ook neergelegd worden bij VKW Limburg. Via de partners-werkgeversorganisaties worden deze vervolgens geanonimiseerd verspreid zodat regionale partijen erop kunnen reageren. Bij interesse zorgt SWE er opnieuw voor dat het eerste contact meteen een warm contact is en de verkennende gesprekken snel kunnen opstarten.

Om je op weg helpen, vind je hier een korte toelichting bij de werking van de Euregiolocator.

 

BUTTON naar Euregiolocator

20200429 Euregio logo's

Nog meer info over de Euregiolocator? Lees dan ook ons persbericht van 29 april 2020.

 

button corona wegwijs