Over Jong VKW Limburg

Jong VKW Limburg wil meer dan ooit hét onmisbare netwerk zijn voor alle jonge ondernemers en high potentials mét een hart voor Limburg.


Beleef Sunrise en ontdek ons nieuwe verhaal!

Zelf ook groeien?
Word groeiversterker bij Jong VKW Limburg!

WAAROM JONG VKW LIMBURG?
- focus op kennis opdoen en delen
- een uniek newerk
- open ervaringsuitwisseling
- persoonlijk en professioneel groeien

We zijn dus een straffe community met een even straf verhaal

ONZE MISSIE?
Wij willen groei versterken en ondernemersdromen realiseren van ambitieuze jonge mensen die vooruit willen, anderen sterker willen maken en met een open blik naar de wereld kijken.

WAT DOEN WE?
We brengen onze community samen op verschillende manieren, zowel in 't echt als online. Zo organiseren we elk jaar een achttal bijeenkomsten, gaande van bedrijfsbezoeken, academische sessies tot opleidingen en informele bijeenkomsten. Dit jaar organiseren we overigens een nieuw initiatief, Jong VKW Café. Een informele ontmoeting in een kleine maar gezellige groep en dit vier keer per jaar.

Meer info over onze activiteiten kan je terugvinden in de 'Agenda' hiernaast.

Wil je de sfeer alvast opsnuiven van onze werking en events? Volg ons dan zeker op instagram @jongvkw!

 

Uiteraard houden wij voor onze activiteiten steeds rekening met jullie veiligheid en organiseren we deze enkel wanneer we overtuigd zijn dat het Corona-proof kan. Wanneer iets niet kan doorgaan zoals we hadden gepland, proberen we wendbaar en creatief te zijn en zoeken we naar een waardig alternatief.

Partners Jong VKW Limburg:

2021 Logo's structurele partners