30 april 2020 | WEBINAR Acerta 'Thuiswerken met kinderen: hoe help je je medewerkers?'

20 maart 2020 | WEBINAR Acerta

Tijdelijke werkloosheid
Door de verstrengde maatregelen, moet je zaak mogelijks sluiten. De aanvraagprocedure voor tijdelijke werkloosheid wegens overmacht wordt vereenvoudigd en versneld; én alle sectoren kunnen er nu beroep op doen. Wat verandert er concreet? Hoe kan je ze aanvragen, en wie betaalt wat? Deze webinar biedt antwoorden.

20200320 Coronavirus tijdelijke werkloosheid

Flexibel omgaan met arbeidstijd en telewerk
Meer dan ooit is het essentieel om flexibel om te gaan met de tijd en plaats van werken. Hoe pak je dit aan? In deze webinar leggen we uit hoe je je uuroorsters kan wijzigen, telewerk kan organiseren en glijdende werktijden kan invoeren.

20200320 Coronavirus thuiswerk

Algemene verplichtingen werkgever en werknemer bij verstrengde maatregelen
De coronacrisis maakt het voor zowel werkgevers als werknemers een periode met heel wat vragen en onduideijkheden. In deze webinar krijg je een overzicht van alle algemene verplichtingen in deze uitzonderlijke situatie.

20200320 Coronavirus Algemene verplichtingen

16 maart 2020 | WEBINAR Acerta

Wat zijn de gevolgen van de Corona-maatregelen voor jou als werkgever?
HR-experten beantwoorden vragen over: Hoe het zit het met verplichte sluitingen - Wat voor soort werkloosheid je kan aanvragen - Welke vergoeding je medewerkers gaan krijgen - Welk soort afwezigheid je kan inroepen als er een medewerker thuis moet blijven, omdat er geen andere opvang is voor de kinderen - …

20200317 Afb. Webinar Acerta.JPG

13 maart 2020 | WEBINAR preventiedienst IDEWE en HR-dienstverlener ACERTA

Wat zijn de medische en sociaal-juridische gevolgen van de corona-epidemie?

 

button corona wegwijs